Cosul de cumparaturi nu contine produse.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

 

Pret cu TVA: 0.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Email Telefon

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
PROTECTIA PERSOANELOR CU PRIVIRE LA
PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Strawberry Plants SRL, se angajeaza sa colecteze informatii cu caracter personal doar cu acordul si informarea dumneavoastra, atunci cand folositi serviciile noastre, faceti solicitari legate de serviciile pe care vi le furnizam, va inregistrati pentru a primi informatii sau alte servicii sau raspundeti unor comunicari din partea noastra.


Informatiile cu caracter personal pe care le-am putea colecta cuprind, spre exemplu, numele, adresa postala, data nasterii, numarul de telefon/fax, adresa de e-mail sau alte informatii colectate la inregistrare.

Daca alegeti sa ne furnizati informatii cu caracter personal, acestea vor fi utilizate numai in scopurile declarate la colectarea lor.

Prin furnizarea de date catre Strawberry plants SRL , sunteti de acord cu procesarea datelor conform acestei declaratii de confidentialitate.

Securitatea informatiilor


Va atragem atentia in privinta comunicatiilor pe Internet, cum ar fi e-mailul, care nu sunt securizate decat in urma incriptarii. Informatia pe care o puneti la dispozitie ar putea fi rutata printr-un numar de servere inainte de a ajunge la destinatie – asa functioneaza transmiterea mesajelor prin internet. Strawberry plants SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru accesul neautorizat sau pierderea informatiilor personale care sunt in afara controlului sau.


Strawberry plants SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestei declaratii de confidentialitate in orice moment ca raspuns la eventuale schimbari intervenite in legislatia in vigoare.

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001, STRAWBERRY PLANTS SRL prelucreaza date cu caracter personal, cu respectarea principiilor mentionate in continuare, in scopuri legitime.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face cu respectarea urmatoarelor principii:

·Notificarea. Operatorul de date cu caracter personal este notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

·Legalitatea. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si in conformitate cu prevederile legale;

·Scopul bine-determinat. Orice prelucrare de date cu caracter personal se face in scopuri bine determinate, explicite si legitime, adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate;

· Confidentialitatea.Persoanele care prelucreaza, in numele unei institutii, date cu caracter personal au prevazut in contractul de munca si in fisa postului o clauza de confidentialitate;

· Consimtamantul persoanei vizate. Orice prelucrare de date cu caracter personal, cu exceptia prelucrarilor care vizeaza date din categoriile strict mentionate in Legea 677/2001, poate fi efectuata numai daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru acea prelucrare;

· Informarea. Informarea persoanelor se face de catre operatorul de date cu caracter personal nr............(IN CURS DE AUTORIZARE) SZILAGYI ILEANA care prelucreaza datele personale ale persoanei vizate;

· Protejarea persoanelor vizate. Persoanele vizate au dreptul de acces la datele care sunt prelucrate, de a interveni asupra acestora, de opozitie si de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantei de judecata pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost incalcate;

· Securitatea.Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE (reglementate de Legea 677/2001):

· dreptul de a obtine de la STRAWBERRY PLANTS SRL, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu prelucrate de STRAWBERRY PLANTS SRL;

· dreptul de a obtine de la STRAWBERRY PLANTS SRL, la cerere si in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte;

· dreptul de a obtine de la STRAWBERRY PLANTS SRL, la cerere si in mod gratuit transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma cu Legea 677/2001;

· dreptul de a obtine de la STRAWBERRY PLANTS SRL, la cerere si in mod gratuit notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele oricarei operatiuni efectuate conform alin. 2) sau 3), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

· dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare; in caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

· dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care v-au fost incalcate De asemenea, pentru a reclama nerespectarea drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau/si instantelor de judecata.


SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

STRAWBERRY PLANTS SRL certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal.

STRAWBERRY PLANTS SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru,pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Pentru mai multe detalii si informatii orice persoana interesata se poate adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, cat si potrivit Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Studio Art line SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre utilizatori. Acestea vor fi prelucrate si utilizate pentru punerea la dispozitie in conditii optime a serviciilor www.capsuni.eu.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea acestora din arhiva.

Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii au la dispozitie adresa de e-mail sal@capsuni.eu sau telefonic 0359-170.170

spacer