Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Capsuni Clery ® A standard 600 fire stoloni frigo

Marca: Capsuni Clery ® A standard 600 fire stoloni frigo

 

Garantie: plante frigo certificat cu licenta

 

Capsuni Clery ® A standard 600 fire stoloni frigo
Capsuni Clery ® A standard 600 fire stoloni frigo
Capsuni Clery ® A standard 600 fire stoloni frigo
Capsuni Clery ® A standard 600 fire stoloni frigo
Capsuni Clery ® A standard 600 fire stoloni frigo

Capsuni Clery ® A standard 600 fire stoloni frigo


Pret afișat pentru 600 fire stoloni categoria biologică A standard
dimensiune rizomă: 8-14 mm
 

Clery
 

 

  Apreciere generală: Unul dintre cele mai vechi soiuri disponibile în prezent, este foarte energetică și foarte productivă. Fructele sunt foarte mari, cu o formă conică lungă. Gust excelent, culori profunde şi strălucitoare. Perioada de recoltare este timpurie. Soiul are un bun comportament vegeto-productiv, asociat cu fructe extrem de coerente şi de bună calitate, păstrare bună după recoltare, rezistență ridicată la transport. CLERY este răspândit și apreciat în multe țări europene.

Tip de plantă: este viguroasă cu densitate medie şi foarte productivă, cu frunze mari. Cleary este un soi de căpşuni adaptat și la condiţiile climatice continentale. Cu un randament ridicat de fructificare.

Înflorire şi perioada de recoltare: florile au o coroană mare și sunt numeroase, cu polen viabil, parfum puternic. Este un soi TIMPURIU.

Fructul: este foarte rezistent și de o calitate excelentă de dimensiuni mari (media peste 25 gr.), cu formă lungă conică, consistența este medie, culoarea exterioară este un roşu strălucitor cu o pulpă de culoare roşie. Clery are excelente caracteristici organoleptice, foarte dulce cu un gust foarte plăcut cu o bună perioadă de păstrare.

Productivitate: o plantare timpurie este indicat. Clery preferă un sol bine drenat,
dar nici prea nisipos, cu brazde (biloni) ridicate. Deoarece el este sensibil la oidium,  în interiorul tunelului planta are nevoie de o aerisire costantă. Având în vedere mărimea mare a fructelor este ușor de cules. Media de producție pe plantă este foarte mare, în condiții optime de cultivare.

Puncte forte: productivitate foarte mare, fructe uniforme, frumoase, marimea fructelor: EXTRA, cu o aromă plăcută. Un soi adevarat pentru culturile comerciale de căpșuni.

Dăunătorilor şi rezistență la boli: Clery este rezistenă la majoritatea bolilor ce afectează frunzele și sistemul radicular. Se recomandă și pentru solurile dificile. În culturile de producție Clery are nevoie de o doză mai mare de fertilizare şi un bun echilibru de micro-macro elemente (fier, mangan, etc.). În sere şi tunele, este important să se evite umiditatea ridicată şi temperaturile de noapte mari fără ventilație, deoarece aceste condiţii climatice pot reduce fermitatea şi productivitatea plantelor. În culturile de câmp creşterea energică a plantelor protejează fructele de la brumă şi arsuri de soare. Cu toate acestea, este important să execute preventiv tratament împotriva putregaiului cenuşiu (Botrytis cinerea) şi putregaiului de rădăcină (Rhizoctonia fragariae).


ILLEGAL GROWING IS PROHIBITED, EVEN IF THE PLANTS ARE FOR PRIVATE USE.
Multiplicarea stolonilor, chiar si pentru uz propriu este interzis conform legislatiei U.E.


 

Plant: the plant exhibits medium-strong vigour with medium density. The plant is very rustic and is tolerant to diseases that affect the foliage and root system. Medium-high productivity of cold-stored plants and very productive potted plants. The plant is also well suited to difficult soils, ideal for forced growth under cover or in tunnels.
Flowers: flowers rich in pollen with good resistance to frost.
Harvesting season: very early and concentrated and takes place a week before Elsanta.
Fruit: even fruit size, regular conical shape, bright, medium red in colour, very firm, sweet with good flavour.
* Trademark registered by CIV (Consorzio Italiano Vivaisti)
Overall summary: it is one of the earliest varieties currently available. The fruit is very resistant and of excellent quality.


Pianta: la pianta presenta un vigore medio forte ed una densità media. La pianta è molto rustica ed è tollerante alle malattie dell'apparato fogliare e radicale. Produttività medio alta con piante frigo, molto produttiva con piante in vasetto. La pianta si adatta bene anche a terreni difficili, ideale per la forzatura con tessuto o in tunnel.
Fiori: fiori ricchi di polline con buona resistenza alle brinate.
Epoca di raccolta: molto precoce e concentrata; una settimana prima di Elsanta.
Frutto: di calibro omogeneo, grosso, conico regolare, rosso medio brillante, molto consistente, dolce e di buon sapore.
*marchio registrato da CIV (Consorzio Italiano Vivaisti)
Giudizio d'insieme:
E' una delle varietà più precoci attualmente disponibili; i frutti sono di ottima qualità e molto resistenti.

Comanda instant - Capsuni Clery ® A standard 600 fire stoloni frigo

Nume Prenume
Email Telefon Localitate Judet
Adresa
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Produse recomandate
spacer

fermadecapsuni.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.