Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Capsuni Garda ® A 600 fire stoloni frigo

Marca: Capsuni Garda ® A+ 600 fire stoloni frigo

 

 

Capsuni Garda ® A 600 fire stoloni frigo
Capsuni Garda ® A 600 fire stoloni frigo
Capsuni Garda ® A 600 fire stoloni frigo

Capsuni Garda ® A 600 fire stoloni frigo

Pret afișat pentru 600 fire stoloni categoria biologică A standard
dimensiune rizomă: 9-14 mm
-
comanda minimă o ladă a câte 600 stoloni
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 

 

Garda



Apreciere generală:
Garda s-a obținut prin programul de cofinațare din zona Verona și asociația fermierilor din Verona, realizat de un grup de două instituții de cerectare (CRA-FRF and Istituto Sperimentale di Frutticoltura). Acest soi se pretează pentru zona rece a țării și este un soi timpuriu (fructifică cu 2-3 zile mai târziu decât Alba) dar cu o perioadă de recoltare mai lungă. Cele mai bune rezultate se obțin în soluri sterile și dezinfectate. Plante este de o vigoare medie și recomandat pentru cultivare în camp deschis, este sensibil al antracnoză și la făinare. Fructele sunt attractive, de formă conică regulate de culoare roșu strălucitor, care poate fi intens în perioadele calde, pulpa este fermă și rezistentă la manipulare. Parfumul intens se datorează unui grad ridicat de dulceță și a echilibrului dintre zahăr și aciditate. Este de remarcat faptul că recoltarea este ușoară și se poate prelungi perioada între două recoltări. Dezavantajul este mărimea mai mica a fructelor în a două jumătate a perioadei de recoltare în special pe vreme caldă și cu încărcătură mare de fructe.


ILLEGAL GROWING IS PROHIBITED, EVEN IF THE PLANTS ARE FOR PRIVATE USE.
Multiplicarea stolonilor, chiar si pentru uz propriu este interzis conform legislatiei U.E.

 

 



New variety with early ripening, almost simultaneous to Alba but fruits ripens more gradually. The PLANT is medium vigorous, with medium heading, good productivity both in spring and in autumn. The FRUIT is conic shape, regular, manipulation resistant, during the second part of harvest fruits become smaller. The FLESH is sweet, compact and with high "shelf-life”. Suitable both for tunnel cultivation and for open field (rain resistant).

 

 

 

Nuova VARIETÀ a maturazione precoce, quasi contemporanea ad Alba ma con maggiore scalarità di maturazione dei frutti. PIANTA mediamente vigorosa, di medio accestimento, di buona produttività sia in primavera che nel periodo autunnale. FRUTTO di bella forma conica, regolare, resistente alle manipolazioni, la pezzatura dei frutti tende a diminuire nella seconda parte della raccolta. POLPA dolce, molto consistente ed elevato "shelf-life”. Adatta alla coltivazione sia in tunnel che in pieno campo (resistente alle piogge).

Comanda instant - Capsuni Garda ® A 600 fire stoloni frigo

Nume Prenume
Email Telefon Localitate Judet
Adresa
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Produse recomandate
spacer

fermadecapsuni.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.