Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Capsuni San Andreas ® 50 stoloni

Capsuni San Andreas ® 50 stoloni

 

 

Capsuni San Andreas ® 50 stoloni
Capsuni San Andreas ® 50 stoloni
Capsuni San Andreas ® 50 stoloni
Capsuni San Andreas ® 50 stoloni
Capsuni San Andreas ® 50 stoloni
Comanda instant - Capsuni San Andreas ® 50 stoloni

Nume Prenume CNP
Email Telefon Localitate Judet
Adresa
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Capsuni San Andreas ® 50 stoloni

 

                                
Pentru gradina ta
 
50 fire stoloni frigo, categoria biologica A standard, radacina libera, fara frunze.
Galeata plastic 5 litri: CADOU

 


San Andreas

Brevet European n° 28653

Apreciere generală: Este un soi sugerat pentru toate tipurile de culturi: tunel, solar, hidrocultură, Grodan, etc. Păstrare bună după recoltare, rezistență mare la transport, fructe conice, uniforme, perfecte. SAN ANDREAS este răspândit şi apreciat în SUA, provine de la încrucișarea între Diamante și o selecție CAL94.16-1 efectuat în 1997 la Universitatea din California. SAN ANDREAS față de Diamante: este mai aromat; fructul este uniform conic; timpuriu; cu o rezistență ridicată la temperaturi scăzute.


Tip de plantă: este de o vigoare medie şi productivă, cu frunze mari. SAN ANDREAS este un soi de căpşuni adaptat la condiţiile climatice continentale, în zonele ploioase este recomandat cultivarea doar în spații protejate. Foarte tolerant la temperaturile scăzute.

 

Înflorire şi perioada de recoltare: florile au un diametru mare, sunt numeroase, cu polen viabil, parfum puternic. Este un soi remontant timpuriu.


Fructul: de dimensiuni mari, foarte mari (media 30-35 gr.), cu formă lungă conică, consistența este bună, culoarea exterioară este un roşu strălucitor cu o pulpă de culoare deschisă. SAN ANDREAS are excelente caracteristici organoleptice, cu o bună perioadă de păstrare. Cu un randament ridicat de fructificare.

Productivitate: o plantare timpurie este indicat. SAN ANDREAS preferă un sol bine drenat,
dar nici prea nisipos, cu brazde (biloni) ridicate. Deoarece el este sensibil la oidium, în interiorul tunelului planta are nevoie de o aerisire costantă. Având în vedere mărimea mare a fructelor este ușor de cules. Media de producție pe plantă este mult peste 1,50 kg. în condiții optime de cultivare.


Puncte forte: productivitate foarte mare, fructe uniforme, frumoase, marimea fructelor: EXTRA PLUS, cu o aromă plăcută. Un soi adevarat pentru culturile comerciale de căpșuni.


Dăunătorilor şi rezistență la boli: SAN ANDREAS este sensibil la Colletotrichum acutatum (Anthracnose), dar la majoritatea bolilor de făinare este rezistentă. În culturile de producție SAN ANDREAS are nevoie de o doză mai mare de fertilizare şi un bun echilibru de micro-macro elemente (fier, mangan, etc.). În sere şi tunele, este important să se evite umiditatea ridicată şi temperaturile de noapte mari fără ventilație, deoarece aceste condiţii climatice pot reduce fermitatea şi productivitatea plantelor. În culturile de câmp creşterea energică a plantelor protejează fructele de la brumă şi arsuri de soare. Cu toate acestea, este important să execute preventiv tratament împotriva putregaiului cenuşiu (Botrytis cinerea) şi putregaiului de rădăcină (Rhizoctonia fragariae).


ILLEGAL GROWING IS PROHIBITED, EVEN IF THE PLANTS ARE FOR PRIVATE USE.
Multiplicarea stolonilor, chiar si pentru uz propriu este interzis conform legislatiei U.E.


 


 
Produse recomandate
Comanda acest produs
Cropmax 250ml
45.00 Lei
spacer

fermadecapsuni.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.