Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Capsuni San Andreas ® A 500 fire stoloni frigo

Marca: SAN ANDREAS A+ 500 fire frigo

 

Garantie: plante frigo certificat cu licenta

 

Capsuni San Andreas ® A 500 fire stoloni frigo
Capsuni San Andreas ® A 500 fire stoloni frigo
Capsuni San Andreas ® A 500 fire stoloni frigo
Capsuni San Andreas ® A 500 fire stoloni frigo
Capsuni San Andreas ® A 500 fire stoloni frigo

Capsuni San Andreas ® A 500 fire stoloni frigo

 
Preluăm comenzi din toamnă,
pentru livrarea în anul agricol 2022

 
 
Pret afișat pentru 500 fire stoloni categoria biologică A standard,
dimensiune rizomă:8-12 mm
comanda minimă o ladă a câte 500 stoloni
 


 
 
 

San Andreas

Brevet European n° 28653

Apreciere generală: Este un soi sugerat pentru toate tipurile de culturi: tunel, solar, hidrocultură, Grodan, etc. Păstrare bună după recoltare, rezistență mare la transport, fructe conice, uniforme, perfecte. SAN ANDREAS este răspândit şi apreciat în SUA, provine de la încrucișarea între Diamante și o selecție CAL94.16-1 efectuat în 1997 la Universitatea din California. SAN ANDREAS față de Diamante: este mai aromat; fructul este uniform conic; timpuriu; cu o rezistență ridicată la temperaturi scăzute.

 

Tip de plantă: este de o vigoare medie şi productivă, cu frunze mari. SAN ANDREAS este un soi de căpşuni adaptat la condiţiile climatice continentale, în zonele ploioase este recomandat cultivarea doar în spații protejate. Foarte tolerant la temperaturile scăzute.

 

Înflorire şi perioada de recoltare: florile au un diametru mare, sunt numeroase, cu polen viabil, parfum puternic. Este un soi remontant timpuriu.

 

Fructul: de dimensiuni mari, foarte mari (media 30-35 gr.), cu formă lungă conică, consistența este bună, culoarea exterioară este un roşu strălucitor cu o pulpă de culoare deschisă. SAN ANDREAS are excelente caracteristici organoleptice, cu o bună perioadă de păstrare. Cu un randament ridicat de fructificare.

 

Productivitate: o plantare timpurie este indicat. SAN ANDREAS preferă un sol bine drenat,
dar nici prea nisipos, cu brazde (biloni) ridicate. Deoarece el este sensibil la oidium, în interiorul tunelului planta are nevoie de o aerisire costantă. Având în vedere mărimea mare a fructelor este ușor de cules. Media de producție pe plantă este mult peste 1,50 kg. în condiții optime de cultivare.

 


Puncte forte: productivitate foarte mare, fructe uniforme, frumoase, marimea fructelor: EXTRA PLUS, cu o aromă plăcută. Un soi adevarat pentru culturile comerciale de căpșuni.

 


Dăunătorilor şi rezistență la boli:
SAN ANDREAS este sensibil la Colletotrichum acutatum (Anthracnose), dar la majoritatea bolilor de făinare este rezistentă. În culturile de producție SAN ANDREAS are nevoie de o doză mai mare de fertilizare şi un bun echilibru de micro-macro elemente (fier, mangan, etc.). În sere şi tunele, este important să se evite umiditatea ridicată şi temperaturile de noapte mari fără ventilație, deoarece aceste condiţii climatice pot reduce fermitatea şi productivitatea plantelor. În culturile de câmp creşterea energică a plantelor protejează fructele de la brumă şi arsuri de soare. Cu toate acestea, este important să execute preventiv tratament împotriva putregaiului cenuşiu (Botrytis cinerea) şi putregaiului de rădăcină (Rhizoctonia fragariae).


ILLEGAL GROWING IS PROHIBITED, EVEN IF THE PLANTS ARE FOR PRIVATE USE.
Multiplicarea stolonilor, chiar si pentru uz propriu este interzis conform legislatiei U.E.

 

 

New cultivar ever-bearing day-neutral of Californian origin.
The plant has high vigour
, with a medium capacity to flourish, more or less similar to Albion, with a productivity always very consistent all the year.

 

The plant is rustic with good tolerance to diseases of the soil pathogens.
The fruit is large, conical shape, very regular, a nice red colour, very bright.
The flesh is light red colour, good firmness, with hard skin-firm and high quality (flavour, aroma and sweetness).
Cultivar interesting for its high organoleptic characteristics with good shelf-life.
its suitable for both use of cold-storage plants, fresh and "plug plants" in the pot.
Has a low demand in the cold and in comparison with the short-day varieties and is fast to maturation but the production is not very high but consistent all the year allowing the fruit-grower to not have labour problems during picking season.

 

 

 

Nuova cultivar rifiorente di origine Californiana.
La pianta presenta vigoria elevata, con una media capacità di rifiorire, più o meno simile ad Albion, con una produttività sempre molto costante durante tutto l’anno.
La pianta è rustica con buona tolleranza alle malattie dell’apparato radicale.
Il frutto è di grossa pezzatura, di forma conica, molto regolare, di un bel colore rosso, molto brillante.
La polpa è di colore rosso chiaro, di buona consistenza, con superficie resistente e di elevate caratteristiche qualitative (sapore, aroma e dolcezza).
Cultivar interessante per la sue elevate caratteristiche organolettiche con buona "shelf-life”.
Si adatta all’utilizzo sia di piante frigoconservate, fresche che "cime radicate” in alveolo.
Presenta un basso fabbisogno in freddo e in comparazione con le varietà a giorno corto presenta un’elevata precocità di maturazione con una produzione non elevata ma molto costante durante tutto l’anno permettendo al produttore di non avere problemi di manodopera durante la raccolta.

Comanda instant - Capsuni San Andreas ® A 500 fire stoloni frigo

Nume Prenume
Email Telefon Localitate Judet
Adresa
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Produse recomandate
spacer

fermadecapsuni.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.