Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produse
Cautare

Vă oferim o gamă vastă de produse 
 
 
 
 
 
 

Familia de produse Master este compusă din mai multe tipuri de îngrășământ solubil, irigabil cu conținut adaptat fenologic. Printre membrii familiei găsim produse echilibrate și produse cu surplus de azot, potasiu și fosfor, drept urmare gama de produse oferă soluții adecvate pentru satisfacerea nevoilor oricărei culturi vegetale. 
 
 
 
 
 
 

Printre membrii familiei de produse Plantafol găsim și îngrășământ foliar echilibrat, cu adaos de azot, fosfor și potasiu ceea ce ne permite să alegem compoziția adecvată pentru fiecare cultură în funcție de fenologie și nevoile plantelor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ferrilene este un produs cu conținut de microelemente recomandat pentru prevenirea și tratamentul rapid al simptomelor datorate deficiențelor de fier.
Cel mai stabil îngrășământ de microelemente de fier cu formă de chelat EDDHA,
care poate fi absorbit la valori pH între 4-10. 
 
 
 
 
Boroplus este un produs lichid de microelemente cu conținut de molecule organice complexe care datorită compoziției sale complexe asigură bor ușor de asimilat și integrat pentru plantele Dvs. Contribuie eficient la stimularea sintezei uleiului și la formării organelor generative care produc înflorire mai uniformă și duc la obținerea unui conținut mai bun de nutrienți.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Familia de produse Brexil conține compuși de microelemente bogate în conținut de substanțe active.
Datorită chelaților vegetali LSA se integrează complet oferind astfel un supliment de microelemente extrem de eficient. Totodată ajută la prevenirea simptomelor datorată deficiențelor nutriționale. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 FRUCTE LEGUME PLANTE ORNAMENTALE

Benefit PZ este un biostimulator format din substanțe vegetale naturale, dezvoltat pentru creșterea și uniformizarea mărimii fructului. Este un produs complex cu conținut de acid nucleic, vitamine, proteine și acizi nucleici în formă liberă care stimulează în mod eficient diviziunea celulară și procesele energetice, ceea ce conduce la creșterea numărului și dimensiunii celulelor produse și în final la creșterea calitativă și cantitativă a fructului și a recoltei în general.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Calbit C este un supliment de calciu în formă lichidă, fără conținut de azot. Mezoelementele din compoziția produsului se absorb cu ușurință prin rădăcină, frunze sau fruct deopotrivă. De aceea produsul asigură aportul adecvat de calciu chiar și în perioade de secetă, cu temperaturi ridicate.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DeccoShield este un îngrășământ de carbonat de calciu micronizat care formează un înveliș cu granulație extrem de fină asigurând o acoperire uniformă a frunzelor și fructelor.
 
 
 
 
 Biostimulatorul Kendal are o compoziție specială care întărește rezistența naturală a plantelor. Substanțele active particulare accelerează producția de antioxidanți în condiții de stres ceea ce contribuie la susținerea mai consistentă a sistemului de protecție a plantelor.

 
 
 
Kendal TE este un produs de microelemente care conține o serie de substanțe active extrase din materii prime atent selecționate. Complexul de substanțe active contribuie la întărirea rezistenței plantelor chiar și în condiții naturale nefavorabile, iar microelementele (Cu, Mn, Zn) asigură satisfacerea necesarului de substanțe nutritive pentru culturi.

 
 
 
Kendal Root este un produs de microelemente unic și inovativ cu conținut de substanțe active extrase din materii prime alese. Datorită complexului de substanță activă produsul își exercită efectul în trei etape integrate. 
 
 
 
 
 MC Cream este un produs cu substanță activă proiectată dezvoltat pentru creșterea culturilor. Substanțele din compoziția produsului, extrase cu cea mai mare prudență și delicatețe, facilitează producția naturală de hormoni asigurând astfel o creștere vegetativă și generativă spectaculoasă, precum și un proces de fotosinteză mai eficient.
 
 
 
 
 
 
 
 
Megafol este un biostimulent cu conținut de aminoacizi, proteine, betaină, vitamine și substanțe nutritive special concepute pentru facilitarea regenerării plantelor. Utilizarea regulată stimulează creșterea vegetativă echilibrată și contribuie la creșterea randamentului, respectiv reduce volumul pierderilor.
 
 
 
 
 
 
Radifarm este un biostimulent care stimulează țintit grupurile de gene care influențează creșterea rădăcinii. Contribuie la formarea mai rapidă și mai intensă a zonei pilifere, la dezvoltarea masei rădăcinoase, ceea ce îmbunătățește capacitatea plantelor de a gestiona nutrienții și apa disponibilă.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sweet este un biostimulator cu conținut de calciu, magneziu, microelemente și carbohidrați speciali. Stimulează producerea zahărului și contribuie la intensificarea proceselor biochimice ale coacerii și colorării și asigură un conținut mai bun de substanțe nutritive.
 
 
 
 
Viva este un biostimulator complex cu conținut de acizi humici, polizaharide și vitamine cu efect pozitiv atât asupra solului cât și a plantelor. Îmbunătățește activitatea și structura solului, ceea ce conduce la depozitarea mai eficientă a substanțelor nutritive, la absorbția intensivă a acestora, accelerarea dezvoltării timpurii și creșterea recoltei.
 
 
 
 
NanoTac EC este un insecticid nou care acționează exclusiv prin contact fizic. Concentratul emulsionabil oferă o soluție alternativă și ecologică în lupta împotriva dăunătorilor cum sunt afidele, tizanopterele, puricele melifer al părului și Tuta absoluta. Soluția NanoTac EC dizolvată și pulverizată acoperă rapid dăunătorii, iar după evaporarea apei din compoziție se usucă într-un timp foarte scurt formând o pânză, o structură de polimer 3D.
 
 
 
 
M-PEAT MPS
Datorită conținutului de turbă matură, închisă la culoare, precum și prezenței reduse de praf, asigură o excelentă gestiune a conținutului de apă și aer, favorizează dezvoltarea rapidă a sistemului radicular.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
M-Fert este un îngrășământ de bază cu conținut de substanțe nutritive și microorganisme în care alături de Trichoderma vom găsi și tulpini de Pseudomonas și Coniothyrium. Susține descoperirea substanțelor nutritive – fosforul și potasiul fixat devine accesibil pentru asimilare, astfel se asigură un supliment de substanțe pentru plante. 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
» gradinafertila.ro

Momentan nu sunt introduse produse in aceasta sectiune.
spacer

fermadecapsuni.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.