Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produse
Cautare


Înainte să lansați o comandă, dacă aveți orice nelămuriri,
vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0359 170 170
de luni până sâmbătă între orele 8-16
sau la adresa de e-mail: ileana@capsuni.eu


 

Livrarea comenzilor
Produsele comandate se livrează pe teritoriul României prin FAN COURIER, utilizând modalitatea și termenul de livrare ales de dumneavoastră, la efectuarea comenzii. Contravaloarea transportului nu este inclus în pret.
Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare. Stolonii de căpșuni sunt frigo și nu au frunze.
După sosirea coletului trebuie să desfaceți punga în care sunt ambalate plantele și să le plantați în terenul pregătit. Dacă nu puteți planta imediat după sosirea coletului, puteți să păstrați plantele într-un loc răcoros, ferit de îngheț, vânt și de razele directe a soarelui, dar nu mai mult de 1-3 zile. Rădăcina plantelor trebuie menținute umede dar nu se pot păstra în apă. Stolonii de căpșuni se pot planta în câmp liber numai dacă temperetara medie din sol este mai mare de 60 C. După ce planta s-a prins, și-a format sistemul radicular, înghețul nu mai este un pericol. Eticheta de pe ladă conține seria unică și numărul certificatului fitosanitar internațional.

 

Vă garantăm identitatea soiurilor livrate și capacitatea de viață a stolonilor. Stolonii sunt liberi de viruși, conform pașaportului fitosanitar aplicat pe fiecare ladă. Orice analiză asupra plantei se efectuează în max 2 zile de la primire și înainte de plantare.

 

Plata în numerar
Plata cu numerar se face în lei, integral, la primirea coletului de la curier sau la ridicarea produselor de la sediul nostru. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice a comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.
Pentru plata în numerar, nu se percepe taxă de ramburs.

 

 

Ordin de plată
Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de Strawberry Plants SRL, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății, in contul de mai jos,
Nume firma: STRAWBERRY PLANTS SRL
Cont lei: IBAN RO73 BACX 0000 0009 7860 3000 RON - Unicredit Bank Oradea
Cont lei: IBAN RO57 INGB 0000 9999 0632 2151 RON - ING BANK N.V. Amsterdam, Sucursala Oradea

 
Cod unic inregistrare: RO 17061630, J05/2386/2004

 

Multiplicarea stolonilor, chiar si pentru uz propriu este INTERZIS conform legii, toate soiurile sunt protejate de licență.

spacer

fermadecapsuni.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.