Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produse
Cautare

SCOARȚĂ COCOS 100X18X16

 

 

SCOARȚĂ COCOS 100X18X16
SCOARȚĂ COCOS 100X18X16
SCOARȚĂ COCOS 100X18X16
SCOARȚĂ COCOS 100X18X16

SCOARȚĂ COCOS 100X18X16

SCOARȚĂ COCOS OPTIMA
 
 
SE LIVREAZA DOAR LA PALET
 
 
 

Dimensiune recomandată după umplere:

Lungime: 100 cm

Lățime: 18 cm

Înălțime: 16 cm (Înălțime la livrare 2,5 cm)

Material: 80% mixtură de măduvă de cocos și 20% chips de cocos

Calitate: spălat,

EC<1,5 mS/cm și pH 6 – 7 în diluare de 1:1,5
Umiditate
< 20%

 

Cultura de căpșuni necesită uniformitate și stabilitate în ce privește substratul. Sistemul radicular are condiții optime cu plapuma D. P. Optima:

- plantele sunt în siguranță și atunci când plapuma este supra irigată, pentru că substratul nu va permite să fie prea umed sau să nu fie oxigenat din cauza proprietății sale fizice,

-apa este distribuită uniform în substrat, de aceea rădăcinile vor folosi întregul substrat

-influențe mai mici în condiții climaterice mai uscate datorită capacității ridicate de a reține apa

sunt disponibile diferite structuri în funcție de climatul și de cerințele cultivatorilor; plapuma de cocos Optima poate fi personalizat (retete de umplere - 8 buc. anual) de experții nostri din Olanda.
 

Durată lungă de folosință

Substratul de scoarță de cocos conține lignină, celuloză și hemiceluloză. Lignina este cea mai stabilă din aceste trei. Prezența ligninei în scoarța de cocos ajută produsul să rămână stabilă și să-și păstreze proprietățile sale pozitive de mulți ani, în comparație cu turba(sau amestecurile de turbă)care cu timpul devin mai compacte, se degradează și devin tot mai umede. Scoarța de cocos este ideală pentru refolosire. De asemenea scoarța de cocos amestecată cu solurile legate, îmbunătățește proprietățile solului și oferă condiții mai bune sistemului radicular. Scoarța de cocos D. P. Optima produce avantaje mai mari atât din punct de vedere ecologic cât și financiar.
 
 

D. P. a dezvoltat un substrat special pentru căpșuni: cu un echilibru foarte bun între scoarța de cocos spălat și EC scăzut. Fermieri și consultanții sunt mulțumiți de această inovație datorită creșterii semnificative a randamentului la cultura de căpșuni. În zilele noastre majoritatea cultivatorilor de căpșuni din Europa utilizează substrat din scoarță de cocos D. P.
D. P. este lider de piață în producția și furnizarea de scoarță de cocos în țările europene inclusiv în Olanda:

 
-plapuma de cocos (umplute cu scoarță de cocos liber) sunt folosite pentru paturi de sol și blaturi
 

Simultan, în întreaga lume, s-a dezvoltat o piață a substratului de cocos comprimat, spre mulțumirea multor fermieri. Scoarța comprimată este mult mai ușor de manipulat în plantație și este foarte ușoară.

 

De curând D. P. a dezvoltat o plapumă de cocos specială concepută pentru cultura căpșunului, cu un procent special de chips și scoarță de cocos D. P., compresat și înfășurat într-o folie foarte rezistentă. Aceasta se numește Optima cocopeat. Experiența și cunoștințele noastre în scoarța de cocos de peste 20 de ani îmbinată cu tehnicile moderne de producție au dus la dezvoltarea acestui nou produs.

 
 Comanda instant - SCOARȚĂ COCOS 100X18X16

Nume Prenume
Email Telefon Localitate Judet
Adresa
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Produse recomandate
spacer

fermadecapsuni.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.