Cosul de cumparaturi nu contine produse.

 
 
 
 

Elsanta

Planta:este compactă, de vigoare medie, cu portul semierect, frunze bine dezvoltate şi potenţial mare de producţie. Emite puţini stoloni. Frunzele sunt de oculoare verde închis. Înflorirea este foarte abundenta cu flori înalte. Productivitate mare.

Floarea: deasupra frunzişului cu o coroană largă bogată în polen.

Sezonul de înflorire: semitimpuriu.

Fructul: mare, formă regulată conică. O suprafaţă foarte strălucitoare de o culoare roşie omogenă de o intensitate mare, cu un aspect plact. Când este coaptă în totalitate pulpa fructului este roşie intens, cu dulceaţă şi aciditate mare, aromată. Foarte rezistentă la depozitare si transport. Greutate medie pe fruct 23-28 gr. În condițiile din țara noastră este ușor acidă.

Apreciere generală:

ELSANTA este un soi olandez, foarte cultivat in toată Europa, datorită posibilităților nelimitate de cultivare (câmp, spatii protejate, cultură suspendată, ghivece, etc.), totodată pentru culturile în sistemul „60 days plants” când fructele se maturizează la 60 zile de la plantare. Obținut din soiurile Gorella și Holliday. Comercializat din anul 1981. Este susceptibil la putregai, Verticillium şi la solurile sărăcioase și slab drenate. Este un soi cu productivitate mare și o bună păstrare după recoltare. Această varietate s-a dovedit corespunzătoare pentru comercializare in forma proaspata.
 
 
 

» Stoloni Căpșuni » Elsanta

spacer

fermadecapsuni.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.