Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Catalog produse
Cautare

...
TURBĂ PROFESIONALĂ DIN FINLANDA
 
M-Peat: amestec de substrat excelent pentru toate culturile

Avem o experiență de peste 20 de ani de expertiză pe piața agricolă, însă rămânem în continuare receptivi la tot ce e nou și nu încetăm să căutăm soluții inovatoare. Pe baza cunoștințelor acumulate venim în ajutorul producătorilor recomandându-le soluțiile optime pentru orice situație ivită, soluții care vor îmbunătăți rezultatele lor. De data aceasta dorim să lărgim oferta noastră din România lansând un produs propriu de turbă ce urmează a fi comercializat sub denumirea de M-Peat.


Componenta de bază a amestecului de substrat provine din minele de turbă din Finlanda, Suedia și Estonia. M-Peat oferă un amestec de substrat excelent pentru toate culturile fie că e vorba de semănare, răsădire, cultivarea plantelor de ghiveci sau de grădină, re-plantare, legume, sau puieți fructiferi sau forestieri.
La Malagrow considerăm că agricultura românească se află la începutul unei perioade de creștere, de dezvoltare semnificativă. Pregătirea producătorilor români, practicile inovative și deschiderea de care dispun oferă în conjuncție cu excelentele condiții din zonă garanții pentru dezvoltarea cu succes a agriculturii, în special al legumiculturii și pomiculturii în următorii ani, decenii. Avem convingerea că Malagrow și produsele excepționale pe care le distribuim vor avea un rol important în această perspectivă a dezvoltării.
 
Turba: aspecte privind recoltarea și protecția mediului

Aproximativ o treime din suprafața Finlandei și o pătrime din suprafața Estoniei este acoperită de zone cu turbă. Cele mai recente calcule arată că volumul de turbă extras anual în Finlanda este mai mic decât creșterea anuală a turbăriilor aflate pe teritoriul ei. Iar extracția turbei pentru horticultură reprezintă sub 10% din totalul de turbă extras în Finlanda. Turba extrasă în Finlanda și Estona reprezintă doar 0,5-1% din suprafața acoperită cu turbă în cele două țări. Iar fabrica producătoare a materiei prime pentru M-Peat este un producător autorizat de autoritățile locale care își desfășoară activitatea exclusiv în turbării în care modul de recoltare a turbei respectă legile locale și prevederile legale privind protecția mediului.
 

Domeniul de aplicare profesională a M-Peat

Paleta de produse profesionale M-Peat constă în amestecuri de substrat pentru răsadurile de legume și plante ornamentale, cultivarea în ghiveci a plantelor de interior și de grădină, punerea în containere a puieților, precum și creșterea puieților forestieri. Toate amestecurile de substrat conțin dolomit, supliment de umidificare și îngrășământ starter, respectiv alte substanțe suplimentare cum ar fi granulele de substanțe speciale. Produsele se livrează în formă de amestec de substrat presat în baloturi de 270 litri. Fabrica în care se produce amestecul de turbă M-Peat își desfășoară activitatea în conformitate cu sistemul de management al calității ISO 9001 și sistemul de management de mediu ISO 14001. Sistemul ISO 9001 definește procesele tuturor procedurilor de producție și de management al calității, și răspunde de afișarea pe produs a celor mai importante informații.

De ce este M-Peat alegerea bună?

Cultivarea plantelor devine simplă și predictibilă cu amestecul de substrat M-Peat. Substratul este lipsit de dăunători și de materii toxice pentru plante. Produsul se caracterizează prin capacitate optimă de retenție a aerului și apei, posibilitatea irigare uniformă, parametri de calitate fiabili și constanți, adică structură fibroasă omogenă și conținut minim de praf.


Performanța M-Peat

Recomandăm utilizarea amestecului M-Peat în două segmente mari: cultivarea eficientă a legumelor și plantelor ornamentale. Materialul de bază din care sunt produse amestecurile distribuite de noi este mușchiul Sphagnum selecționat cu grijă, un material care datorită turbăriilor din Estonia și Finlanda oferă tuturor utilizatorilor aceeași calitate superioară an de an, de la un sezon la altul. Recomandăm umplerea tăvilor și poturilor cu materie umedă fără aplicarea unei presiuni mai mari.

Amestec de substrat M-Peat pentru legumicultură:

Semănat, umplerea tăvilor:
M-Peat MPS 1
Poturi:
M-Peat MPS 2
Cultivarea în găleată:
M-Peat MPS 4

Substrat M-Peat pentru cultivarea plantelor anuale, perene și puieți:

Semănat, umplerea tăvilor:
M-Peat MPS 1

Turbă cu granulație fină pentru ghivece:
M-Peat MPS 2

Substraturi cu fibră și granulație medie:
M-Peat MPS 3
M-Peat MPS 3+CLAY

Substraturi cu fibră și granulație dură:
M-Peat MPS 4


...
 
 

 
 
 
 

 

» Substrat » TURBĂ - amestec substrat M-PEAT

spacer

fermadecapsuni.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.